Ett tag sen sist

Har varit lite mycket hemma så har inte hunnit få ut mina bilder, men nu kommer det lite nytt. Har bland annat blivit fleecebyxor till barnen till deras windfleece från Po.p som finns på tidigare bilder. Svarta microfleece med gröna muddar på byxan i stl 92 och gula muddar på byxan i stl 104/110. Blev väldigt nöjd med dem och de har fungerat fin fint redan. (Eget byxmönster som gjorts lite vidare, micro fleece och mudd sos)



Kanske inte världens bästa bild men den får duga =)



Har även blivit mössor som matchar till barnens vinteroveraller. Lilleman har en reima i förra årets färger (vit/röd/grå) så självfallet fick det bli samma färger på mössan. Blev inget foder i denna då jag har ullluva under om det är riktigt kalt. (Eget mönster, tyg från tygpyssling och lokal syaffär)



Och till storasyster blev det en röd fleecefodrad mössa med grå stjärna för att matcha hennes reimaoverall (röd/grå även den förra årets modell). Första mössan jag fodrat och är riktigt nöjd med resultatet ch den verkar vara uppskattad av sin ägare med. (Eget mönster, tyg från JNYdesign och lokal syaffär)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0