VELOUR HAR KOMMIT FÖR ATT STANNA!!!

Har den senaste tiden tagit emot lite vlour i olika färger från Hilco. Måste ju bara få säga det men jag ÄLSKAR velour, underbart material som klarar av barns lek och många maskintvätar. En mammas dröm!!

Först ut en beställning till en liten kille som ännu bara är några dagar gammal. Mamma´s arbetskompis har fått barn och hon bad mig sy något som matchade bodyn från Snoffs Design (mönster Trädgårdskatter) som hon redan inhandlat. Det blev dessa byxor i äppelgröön velour (Olsons tyger) med gula muddar och en vändbar scarf till, även den i grön/gult. Byxorna efter eget mönster i stl 68. (ser att jag missat att sätta lapp på byxan, får fixa det innan det skall iväg =)Blev även två par sparkbyxor i stl 56, de perfekta plagget på den lille (efter eget omgjort mönster från Ottobre). Ett par lime/ljusgröna med röda kantband och muddar, dessa utan stjärna och ett par cerisa med oranga kantband och muddar med röd velourstärna på rumpan med oranga sömmar. (All velout är från Hilco, muddar från stoff och stil och tygpyssling)Omlott tröja och byxa i stl 56 (efter eget omgjort mönster från Ottobre). Allt i turkos velour från Hilco med oranga muddar från Stoff och stil. Detta sett blir nog att spara tills lilla "snurre sprätt" i magen behagar komma ut.Så underbart roligt att sy i stl 56 att det bara av farten blev en till omlott tröja och byxor i stl 56 (efter eget omgjort mönster från Ottobre). Denna gång i äppelgrön velour från Olsons tyger med mudd från JNY Design. Mössa i passande storlek och en scarf till även dessa i tyger från JNY design.
Sist denna omgång men inte minst vart det ett veloursett i stl 68, första gången med luva (efter eget omgjort mönster från bl.a. Ottobre). Cobolt blå velour från Hilco med gul mudd från Stoff och stil och mössa och foder i luva i tyg från JNY Design. Detta blir nog något jag gör om, gillar verkligen denna omlottmodell både med och tan luva. Känns dock inte praktiskt med luva innan strlek 68 då bäbisarna mest ligger innan dess.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0