Bäbis kläder

Kan verkligen inte hålla mig borta från att sy i de minsta storlekarna, snart blir det nog att börja sälja bort en del av de saker jag sytt till lill-bäbban. Kommer nog inte hinna använda allt om den växer i samma takt som storebror gjorde.

Nu har det blivit ett par byxor i stl 62 i tyg från JNYDesign och mudd från sos i eget mönster. De är ju bara såå söta och såå roligt att sy.

Har äve blivit ett sett i Hilco velour i stl 56 med mudd från sos och kantband från JNYDesign. Blev väldigt nöjd, dock blir det nog att sälja det sen då jag har en föraning om att lilla "snurresprätt" där inne i magen är av det manliga könet, men man snart får man veta...Kanske inte världens bästa bild men förstå vad sött =D

"Byssor"

Av mitt senaste tyg inköp har det äntligen blivit ett par "byssor" som min son kallar dem i stl 92. Tyget är köpt på Ohlssons tyger och mudden är från sos. Mönstret är mitt eget och jag börjar verkligen få till det bra nu, övning ger färdighet. Var lite skeptisk till tyget men blev verkligen kär i det när jag sytt byorna. Nu återstår bara att se om de är lika fina på.
Pappa & son/dotter

Var bara tvungen att testa detta tyg som jag har haft hemma ett tag nu. Blev en mössa till min sambo och muddar till vantar i turkos velour från Hilco som bäbban skall få. Vantar har jag inte gjort så många tidigare och vist lär man sig något nytt varje gång, men dessa blev jag faktskt väldigt nöjda med. (Egna mönster och tyg från Ohlssons tyger, sos och Tygpyssling)


Ett tag sen sist

Har varit lite mycket hemma så har inte hunnit få ut mina bilder, men nu kommer det lite nytt. Har bland annat blivit fleecebyxor till barnen till deras windfleece från Po.p som finns på tidigare bilder. Svarta microfleece med gröna muddar på byxan i stl 92 och gula muddar på byxan i stl 104/110. Blev väldigt nöjd med dem och de har fungerat fin fint redan. (Eget byxmönster som gjorts lite vidare, micro fleece och mudd sos)Kanske inte världens bästa bild men den får duga =)Har även blivit mössor som matchar till barnens vinteroveraller. Lilleman har en reima i förra årets färger (vit/röd/grå) så självfallet fick det bli samma färger på mössan. Blev inget foder i denna då jag har ullluva under om det är riktigt kalt. (Eget mönster, tyg från tygpyssling och lokal syaffär)Och till storasyster blev det en röd fleecefodrad mössa med grå stjärna för att matcha hennes reimaoverall (röd/grå även den förra årets modell). Första mössan jag fodrat och är riktigt nöjd med resultatet ch den verkar vara uppskattad av sin ägare med. (Eget mönster, tyg från JNYdesign och lokal syaffär)


RSS 2.0