Älskade mössor

Här kommer de första mössorna i mitt nya beiga tyg som jag verkligen har kommit att älska. Trodde inte att det skulle vara så fint när jag beställde det, men oj vad man kan bli possitivt överraskad ibland. Först ut blev en mössa till en liten kille på snart 2år med brun stjärna och turkosa sömmar och bara av fart så blidde det en liten mössa i stl 0-6månader med vit stjärna och vita sömmar. Blir nog en present till lilla snurresprätt i magen =)Kommer nog bli någon mer mössa av detta fina tyg... skall bara klura på ven som skall få den!!

Sen har jag även på beställning sytt en mössa till en annan lite kille i stan. Har själv lite svårt för blott/cobolt men börjar faktiskt gilla det mer och mer ju mer jag sytt i den färgen. (Tyvärr blev bilden lite dålig =/ )Hoppas han gillar den ?!?


Liten byxbeställning

Här kommer lite byxor jag har sytt på beställning till min vän´s son i stl 86/92. (Velour Från Hilco o Ohlssons tyger och mudd från sos, mönstret är mitt eget, dock lite omgjort denna gång)I bara farten blev det att fylle på sonens garderob med, även till honom velour brallor i stl 86/92. Blev tre par men har bara hunnit fota två så de sista paret kommer lite senare på bild.Älskar verkligen dessa byxor i elour, håller sig så fina och passar både till vardags och när de små skall vara lite finare. Det sista paret byxor som inte kom med på bild är gula, dett vil säga om ja nu får bort fläcken från dem, som min son lyckades få dit efter endast 2 h i byxorna. Annars blir det att sätta sig ner ch sy ett par nya...


Hoppas hoppas hoppas!!! 

RSS 2.0