Sen lite till de egna!

Till stor killen har det blivit ett par byxor i stl 92 i det fantastiska stjärnmönstrade velourtyget i svart/grått inköpt på Ohlsson´s Tyger, mudd från SoS.

Min stora prins fick även ett velour sett med hoodie, byxa och scarf. Första hoodien jag har gjort och blev verkligen nöjd med den så nu blir det nog att sy några till ;-). Gillar verkligen denna rost orange färg ch pingvintyget i luvan vill jag verkligen sy mer av. Settet är sytt i stl 92 med tyger från SoS och Tygpyssling.

Till settet blev det även en scarf i pingvintyget från SoS. Den andra scarfen är i fleece och hör med mössan till bäbisens fleecesätt som jag sytt i stl 62. Tygerna är från SoS.Sen till bäbban ett par hängselbyxor i det fantastiska molntyget. Mönstret är ursprungligen från Ottobre men har blivit omgjort och modifierat. Blev extra långa muddar vid benen för att de skall kunna användas lite lägre, ja och så tyckerjag att det är lite snyggare så. Dessa byxor är sydda i stl 62. Tygerna är från JNY Design, Sos och Tygpyssling.

Har även blivit ett veloursett i brunt med orange detaljer i stl 68 till bäbisen. Till settet med byxa och omlott hoodie hör även en dubbelsidig svarf med kardborre knäppning, mönstrad på ena sidan och orange/rost velour på andra. Då jag fastnade för dessa färger blev det även ett par byxor i det mönstrade tyget i stl 62 med tillhörande mössa. Alltid dessa mössor =) Alla tygerna är från SoS.


Syskon matchning =)

Alltid lika roligt att sy saker till syskon. Dessa byxor gjorde jag mest som ett test men blev så nöjd med dem att de fick bli en present till en kompis som får en lite nu till våren. Mönstret är mitt eget och tygerna kommer från SoS oc tygpyssling.

De större byxorna är i stl 92 och de mindre i stl 62. Hoppas de kommer att passa!!!

Lite mera mössor!!

Finns de något man aldrig kan ha för mycke av så är det mössor, i allafall här uppe i norra sverige där det i princip går att ha dem året om ;-) Har blivit några till mössor och lär bli ytterligar fler då jag hela tiden hittar nya fina tyger som av någon anledning passar fin fint till mössor!!!Fick en önskning på en present från en i säkten och inte säger man ju nej till att få sy lite. Svar mössa i vuxen storlek efter beprövat mönster med tyg från sos.

Ännu en beställning på två svarta mössor i vuxen storlek, en med svart O i skinn med turkosa sömmar och en med en limefärgad stjärna.

En av sonens förskolelärare ville ha något att värma huvudet med nu till våren vilket resulterade i denna vita mössa med röda hjärta. Blir nog fler av liknande modell innom en snar framtid.Tygerna till denna är från tygyssling och SoS.

Här kommer en 2års present som jag sydde då en av mina bekanta´s son fyllde 2år innan jul. Förståss matchar den lill-killens reima overall i grå-grönt. Tygerna till mössan är från SoS och en lokal tygaffär.

En vän till mig ville ha mössa till sig själv och sin son. Den svarta mössan är fodrad med svart fleecefoder för att hålla de små öronen varma under kalla vinterdagar. Tygerna till mössorna kommer från SoS och en lokal tygaffär.

Sist men inte minst ut lite oranga mössor. Den enfärgade mössan är till en liten kille som snart fyller två år och den större med gråa stjärnan är till mig själv (inte ofta man hinner med något till sig själv). Tygerna kommer från SoS och lokal tygaffär.

RSS 2.0