Stor beställning efter visning =)

Har vart och vistat upp mina kläder för första gången för andra än mina vänner vilket ledde till en massa nya beställningar som jag än håller på att beta av. Jag hoppas att de som är levererat kommer till användning och gillas av både stora och små.Velourbyxor i tyg från Ohlsons Tyger och mudd från sos. Byxorna är sydda efter eget mönster, med två i stl 104 och två i stl 110.

Hängselbyxa i stjärnvelouren i stl 74. Fick göra om tidigare mönster men blev nöjd med resultatet så.

Hängselbyxa i stl 86, efter eget mönster i hilco velour och mudd från sos. Baktill har jag sytt en stjärna i orangevelour också det från Hilco. Härlig färgkombination som nog kommer att dyka upp på fler plagg fram över.Äppelgröna velourbyxor i veour från Ohlssons Tyger i stl 68 med mudd från sos (eget mönster).

Velourbyxor till syskonpar i stl 92 och 104. Gröna velouren är från Ohlssons tyger och den gula från Hilco, mudden är från sos. Klara och roliga färger till glada barn.


Bomullsbyxa i stl 80 i "flodis" tyget med mudd från sos (eget mönster).

Min först body i stl 86, hade inget mönster så fick göra ett, kanske inte min bästa body jag gjort, men med lite modifiering så kan det nog bli bra. Men jag och tryckknappar kommer verkligen inte överens, så blir nog att undvka plagg med de små jä-larna fram över. Tyget till bodyn är från JNY Design och kantbanden lika så.

Och förståss så blev det att sy lite mössor. Dessa gjorda till en 4åring, den vita har vitt fleecefoder och den bruna är ofodrad. tyger från sos och mönster efter eget.

Mössa sydd till vuxen, med tyger från sos och e-söjd.

Mössor i triss!! Man kan aldrig ha för många mössor brukar jag säga och här har vi några på väg till ny ägare. Alla sydda till vuxen i tyger från sos efter eget mönster.

å Så var det vännen min som ville ha lite saker =)

Alltid lika roligt att sy till mina vänner!!Velourbyxor i tyg från Ohlssons Tyger o mudd från sos, svarf med velour på ena sidan och svart interlock på andra. Byxorna är sydda i stl 80 efter eget mänster och lika så scarfen. Gillar verkligen tyget så har blivit byxor till min prins med fast i stl 92 då (bild kommer sen).

Hon ville även ha ett par mindre byxor i det fantastiska blåa molntyget från JNY Design som skulle bli en julklapp. Byxorna är sydda i stl 62 efter eget mönster. Scarfen är sydd i enkelt tyg med kardborre fästning.

Sist men inte minst ett babysett i Hilco velour i stl 62. Likt ett sätt jag tidigare gjrt men med röd velourstjärna baktill på byxan. Riktigt härlig färg kombo tycker jag, hoppas verkligen hon gillar dem =) ?!?Klart och levererat, nya tyger maskinen!


Länge sen sist!!!

Nu var det ett tag sen jag satte in bilder sist, men bara för de har det inte blivit sytt något. Tvärt om däremot, massa nya plagg har lämnat min symaskin!!

Först ut, testade jag göra napphållare och är rätt nöjd me resultatet. Rolig grej man kan göra med alla restbitar man tyvärr får över när man syr, för slänga fina tyger kan man ju inte göra.

Sen har det förståss blivit lite julklappar. Sydde byxor till storasyster till en tröja som pappa köpt i julklapp från pop. Mönstret är mitt eget och tygerna är från Hilco (limegrön velour) o sos (röd mudd). Byxorna är sydda i stl 110, som för övrigt är så långt jag tänker sträcka mig till att sy, för sen tappar jag lite intresset, inte lika kul att sy som de mindre storlekarna.

RSS 2.0